EN

PARTNERET TANË

Ne kemi ndërtuar marrëdhënie afatgjata me partnerët tanë bazuar në vite të tëra bashkëpunimi të ngushtë për të krijuar marrëdhënie të forta dhe efektive.
Qëllimi ynë është të bëhemi furnizuesi kryesor i verërave më të mira nga rajonet kryesore të verës në botë :