EN

Catena Zapata Malbec Argentino Premium Quality 

Is made from a meticulous vine selection in the best lots of the Catena family’s estate vineyards. 

#bsdistribution #bswinebar #bswinebar #bswinebar2017 #bsvere #bstirana #catenazapata #catenawines #tirana #instagram #tirane #durres #durrës #vlora #vlore #elbasan #korce #lezhe #shkoder #vere #vera #bsvere #b&s #winerytirana #winealbania #winetirana #winedurres #wineshkoder #winevlore

Catena Zapata Malbec Argentino Premium Quality

Is made from a meticulous vine selection in the best lots of the Catena family’s estate vineyards.

#bsdistribution #bswinebar #bswinebar #bswinebar2017 #bsvere #bstirana #catenazapata #catenawines #tirana #instagram #tirane #durres #durrës #vlora #vlore #elbasan #korce #lezhe #shkoder #vere #vera #bsvere #b&s #winerytirana #winealbania #winetirana #winedurres #wineshkoder #winevlore
...

B&S Distribution vjen zyrtarisht në tregun shqiptar prej nëntorit të vitit 2017 jo si një shije e panjohur në hapësirën e tregut të verërave në Shqipëri.

Partnerët themelues vendosin të bashkojnë forcat pas eksperiencave të suksesshme dhe të jashtëzakonshme në sektorin specifik dhe magjik të pijes më të dashur në planet atë të Verës. 

#bswine #bsdistribution #bs #bswinebar2017 #vere #bsvere #b&s #bstirana #winedurres #winerytirana #bswinebar #wine #winetirana #winealbania #grapes #tirana #albania #durres #vlora #shkoder #lezhe #elbasan #korce #saranda 
#winery #shqiperia

B&S Distribution vjen zyrtarisht në tregun shqiptar prej nëntorit të vitit 2017 jo si një shije e panjohur në hapësirën e tregut të verërave në Shqipëri.

Partnerët themelues vendosin të bashkojnë forcat pas eksperiencave të suksesshme dhe të jashtëzakonshme në sektorin specifik dhe magjik të pijes më të dashur në planet atë të Verës.

#bswine #bsdistribution #bs #bswinebar2017 #vere #bsvere #b&s #bstirana #winedurres #winerytirana #bswinebar #wine #winetirana #winealbania #grapes #tirana #albania #durres #vlora #shkoder #lezhe #elbasan #korce #saranda
#winery #shqiperia
...

The ideal pairing for a spring aperitif 🥂

The ideal pairing for a spring aperitif 🥂 ...

Amarone della valpolicella

Amarone della valpolicella ...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.